Καλωσορίσατε στο νέο μας wiki [[#|για]] την ανακύκλωση! Εδώ θα μοιραζόμαστε τα πάντα όσον αφορά το project της ανακύκλωσης!!

Γεια σας παιδιά! Ειμαι ο Νίκος!!!
Πώς πάει;
Αυτά είναι τα δεδομένα που μάζεψα εγώ από τη συνέντευξη!!! Κανένας δεν ανακυκλώνει όπως πρέπει και θέλουν όλοι κάδους ανακύκλωσης.

Κι εγώ μάζεψα περίπου τα ίδια δεδομένα Νίκο μου!
Είναι ακριβώς όπως το είπες: Πρόβλημα με την ανακύκλωση και όλα τα ανακυκλώσιμα πάνε τελικά στα σκουπίδια. Ένας παππούς μας είπε ότι είναι καλά να μπουν κάδοι κοντά στην εκκλησία για να τα παίρνουν όλοι κάθε πρωί.

Έλα παιδιά...μα δεν είναι δυνατόν ναι! Όλα αυτά είναι απαράδεκτα ναι! Και στη δική μας συνέντευξη αυτό καταλάβαμε. Κάποιοι ηλικιωμένοι δεν ήξεραν καν τι είναι η ανακύκλωση και πώς πρέπει να ανακυκλώνουμε τα διάφορα υλικά. Νομίζω πρέπει όπωσδήποτε να ενημερώσουμε το κοινό και όλα τα παιδιά του σχολείου. Τι λέτε να κάνουμε και μια έρευνα στο σχολείο. Να ρωτήσουμε ποιοι γονείς ανακυκλώνουν και με ποιο τρόπο. Έτσι από τα δεδομένα θα ανακαλύψουμε τι προτείνουν όλοι να κάνουμε.

Παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρέσω αλλά κι εγώ όλα αυτά ανακάλυψα από τη συνέντευξη. Λέω πώς όλα αυτά θα μας οδηγήσουν στον Κοινοτάρχη για να γίνει κάτι σοβαρό επιτέλους!!!

Αυτό ξαναπέστω!
Όλα αυτά θα μας οδηγήσουν κάποια μέρα σε καταστροφή του πλανήτη. Δεν είναι δυνατό να μην ανακυκλώνουν οι κάτοικοι Κολοσσίου. Αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους πολίτες του 21ου αιώνα δε νομίζετε; Από αύριο κιόλας θα αρχίσω δουλειά! Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Πολύ καλή η έρευνα πάντως. Εμένα μου άρεσε που χρησιμοποίησα το ραδιοφωνάκι και πήραμε συνεντεύξεις!
Δεν μου άρεσε το συμπέρασμα ότι κανείς σχεδόν δεν ανακυκλώνει! Πρέπει να εισάξουμε τους κάδους ανακύκλωσης!